Akcija 7 dana BESPLATNO!

Orion TV 7 dana bez troškova
POSEBNA PONUDA ZA NOVE ORION TV KORISNIKE

Isprobaj 7 DANA BEZ NADOKNADE bilo koji Prepaid paket!


ORION TV je najbolje ocenjena aplikacija za gledanje televizije! Sada smo je unapredili i nudimo ti nešto još bolje. Probaj Prepaid verziju ORION TV aplikacije, bez ikakvih troškova, u trajanju od 7 dana.

Naruči svoj Orion TV paket, registruj se, izaberi automatsku obnovu i gledaj televiziju 7 DANA BESPLATNO na svom Smart TV-u, mobilnom i tabletu.

  • 190+ TV i 60+ radio kanala
  • Arena Sport, CineStar TV, FilmBox, Superstar TV, dečiji kanali, zabava
  • Video klub sa 1000 sati programa
  • Za Smart televizore, telefone i tablete
  • Bez ugovorne obaveze - odjavi se kad želiš
  • Preko bilo kog interneta

Ako želiš da gledaš ARENA SPORT kanale, odaberi CLASSIC ili PLUS paket.

NARUČI PAKET

Ti pitaš, mi odgovaramo Najčešća pitanja

Orion TV u svojoj ponudi ima 3 Prepaid paketa - START, CLASSIC i PLUS. Možeš da izabereš bilo koji od ova tri paketa i da gledaš potpuno besplatno 7 dana. Ako želiš ARENA SPORT kanale, odaberi CLASSIC ili PLUS paket.
Ne, tokom probnog perioda možeš da gledaš izabrani Orion TV Prepaid paket potpuno besplatno 7 dana. Pre isteka probnog perioda potrebno je da prekineš korišćenje usluge biranjem te opcije na svom korisničkom nalogu. Ukoliko ne prekineš korišćenje usluge, nastavak usluge će ti biti automatski naplaćen. Naplata će se vršiti prema aktuelnom cenovniku za izabrani paket za jedan mesec korišćenja (Prepaid).
Nakon probnog perioda od 7 dana, usluga se naplaćuje korišćenjem recurring (rikaring) sistema (automatska naplata na mesečnom nivou). Ukoliko želiš da gledaš Orion TV besplatno, potrebno je da pre isteka besplatnog probnog perioda izabereš opciju za prekid usluge na svom korisničkom nalogu. Ukoliko ne prekineš korišćenje usluge, ona će ti biti automatski naplaćena. Naplata će se vršiti prema aktuelnom cenovniku za izabrani paket za jedan mesec korišćenja (Prepaid).
Uslugu i automatsku obnovu možeš da otkažeš bilo kada.
Obrati pažnju da je potrebno da se odjaviš najkasnije na dan isteka aktuelne pretplate ili probnog perioda kako se ne bi izvršila ponovna/automatska naplata.
Da otkažeš uloguj se svojim kredencijalima na Orion TV - prodavnica i prati uputstvo.
Orion TV je dostupan za preuzimanje u app prodavnicama i može da se gleda na raznim modelima Smart uređaja, u zavisnosti od operativnog sistema samog uređaja.
Sada možeš da preuzmeš i gledaš na:
  • Smart televizorima sa odgovarajućim operativnim sistemom: OS Android (Sony, TCL, Xiaomi, …), WEB OS (LG, Tesla, Fox, …), Tizen (Samsung), VIDAA (Hisense, Toshiba)
  • Android mobilnim telefonima i tabletima
  • iOS mobilnim telefonima i tabletima
  • Huawei mobilnim telefonima i tabletima
Naša korisnička podrška ti stoji na raspolaganju za sva pitanja.
Možeš nam se javiti telefonom na 011 4100 200 ili mejlom na korisnicka.zona@oriontelekom.rs.
Jednostavno do Orion TV Prepaid paketa!

01. korak
Naruči, registruj se

Odaberi neki od Prepaid paketa u ponudi, popuni formu sa svojim ličnim podacima, a zatim verifikuj svoju mail adresu.

02. korak
Izaberi način plaćanja

Izaberi način plaćanja, zatim prelaziš na portal banke. Nakon plaćanja, šaljemo ti aktivacioni mail sa svim podacima za pristup aplikaciji.

03. korak
Instaliraj aplikaciju

Orion TV aplikacija je dostupna na više platformi. Odaberi svoju, instaliraj aplikaciju i kreni da gledaš Prepaid paket koji si kupio.

Evo gde da preuzmeš Orion TV aplikaciju OrionTV app Google Play Store OrionTV app Apple Store OrionTV app huawei app gallery Direktano preuzimanje sa sajta